Sunday, October 23, 2011

New Look


Assalamualaikum

Bukan aku yang ubah penampilan tapi blog aku, see ada bee atau japanese called hachi, eh siap japanese lagi tau..okay selain lebah in malay, ada lebah jugak..aik lebah lagi..okay pening!

habis mengarut, yup sebenarnya dah bosan dengan background yang lama, jadi aku pun google banyak blog template tapi yang ada lebah ni menarik perhatian aku, selain ada bunga2 kat header die tulisan die pun boleh tukar, so takdelah bosan sangat dengan tulisan yang sedia ada.

Sambil2 google template aku pun google tips2 nak saving, yela internship dah nak habes jadi kenalah berjimat cermat sebab lepas nih dah takda income, duit guna jugak ada ke takda ye tak? okay nanti rajin aku post pasal tips berjimat cermat pulak..tata..:-)



0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com