Sunday, October 23, 2011

New Look


Assalamualaikum

Bukan aku yang ubah penampilan tapi blog aku, see ada bee atau japanese called hachi, eh siap japanese lagi tau..okay selain lebah in malay, ada lebah jugak..aik lebah lagi..okay pening!

habis mengarut, yup sebenarnya dah bosan dengan background yang lama, jadi aku pun google banyak blog template tapi yang ada lebah ni menarik perhatian aku, selain ada bunga2 kat header die tulisan die pun boleh tukar, so takdelah bosan sangat dengan tulisan yang sedia ada.

Sambil2 google template aku pun google tips2 nak saving, yela internship dah nak habes jadi kenalah berjimat cermat sebab lepas nih dah takda income, duit guna jugak ada ke takda ye tak? okay nanti rajin aku post pasal tips berjimat cermat pulak..tata..:-)



Wednesday, October 19, 2011

Bosan!


Assalamualaikum..

Hai kawan2! kalau nak di ikutkan aku kerap (baca : tak) update blog sekarang, bukan apa banyak sangat komitmen..cehh!..praktikal tinggal lagi sebulan lebih. yes! lepas nih boleh duk rumah dengan senang lenang. untuk bulan depan aku dah nasihatkan diri aku untuk banyak rehatkan minda dengan ambil cuti dengan banyak sebab lecturer dah datang buat evaluation dan aku sangat mengagumi kegigihan lecturer tersebut nak bagi aku markah full untuk praktikal. pada mulanya aku ragu dengan kata2 dia tapi takpela kalau orang nak bagi kite ambil ye tak?..thanks Dr.huang! atas jasa baik anda. harap menjadi kenyataan. 

Sepanjang praktikal nih rasanya dah banyak belajar benda baru, sebab tu banyak juga aku online tadi..ermm kantoi sudey..bukan ape bosan tunggu client bagi dokumen jadi aku habiskan masa buat aktiviti berfaedah seperti facebooking dan online shopping selain kacau pekerja KKD buat keje dengan mengajaknya bersembang.okay dah hilang bosan. sekian terima kasih..tata..:-)






Monday, October 17, 2011

YES!


Assalamualaikum..

Bila malas datang..macam nilah jadinya..Dah update blog..Sekian terima kasih :-)




 

Blog Template by BloggerCandy.com