Thursday, August 18, 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung



Assalamualaikum..


tiba-tiba pulak teringin nak join contest..ahaks :-p
*****
dan..jeng-jeng...
setelah berfikir-fikir dan mengambil kira kritikan dari adik-adik juga segala risiko telah dipertimbangkan
inilah gambar aku yang kiranya cukup anggun berbaju kurung >>>>


gambar ni masa pergi majlis tunang kawan aku..first time tau pergi kawan sendiri tunang..jadi kenalah pakai baju kurung, yelah pe benda nya pergi majlis orang melayu tak pakai baju kurung atau baju tradisional yang lain, tak lengkap rasanya lagi satu nampak tak sopan..betul tak? baju kurung boleh pakai dalam apa-apa event sekalipun, dinner, open house, pergi kelas, shopping, reunion sampailah pergi party pun boleh pakai baju kurung tau..gile tak versatile kau..haha..^_^

****

p/s : ingatkan hari ni hari rabu..so nak letak gambar je sebab hari rabu kan 'wordless wednesday' tapi disebabkan hari ni khamis so takdelah entry wordless tapi kenapa hari rabu je 'wordless'? hurmm..(,")

3 comments:

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

haha..gud luck k..
saya pun join jugak.. huhu..

http://zulfattah.blogspot.com/

indonesiatooverseas said...

ssalamu'alaikum. Mengucapkan selamat hari raya Idul Fitri 1432H, taqobbalallahu minna waminkum.

Saya telah follow blog Anda, silakan follow blog saya juga jika berkenan, terima kasih.

indonesiatooverseas

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com