Thursday, August 18, 2011

Saya Anggun Berbaju Kurung



Assalamualaikum..


tiba-tiba pulak teringin nak join contest..ahaks :-p
*****
dan..jeng-jeng...
setelah berfikir-fikir dan mengambil kira kritikan dari adik-adik juga segala risiko telah dipertimbangkan
inilah gambar aku yang kiranya cukup anggun berbaju kurung >>>>


gambar ni masa pergi majlis tunang kawan aku..first time tau pergi kawan sendiri tunang..jadi kenalah pakai baju kurung, yelah pe benda nya pergi majlis orang melayu tak pakai baju kurung atau baju tradisional yang lain, tak lengkap rasanya lagi satu nampak tak sopan..betul tak? baju kurung boleh pakai dalam apa-apa event sekalipun, dinner, open house, pergi kelas, shopping, reunion sampailah pergi party pun boleh pakai baju kurung tau..gile tak versatile kau..haha..^_^

****

p/s : ingatkan hari ni hari rabu..so nak letak gambar je sebab hari rabu kan 'wordless wednesday' tapi disebabkan hari ni khamis so takdelah entry wordless tapi kenapa hari rabu je 'wordless'? hurmm..(,")
 

Blog Template by BloggerCandy.com