Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday apakah??


Assalamualaikum

Hari ni hari rabu..ye sape yang tak tau hari ni hari rabu sila tengok kalendar. kalau dah tengok dan tak tau jugak buatlah solat taubat semoga roh anda ditempatkan dikalangan orang beriman kelak. untuk mengelakkan dari entry ni terpesong jadi aku teruskan dengan isunya iaitu apakah wordless wednesday? adakah pada hari rabu tak boleh ada perkataan? persoalan tu membuatkan aku sedikit musykil. ini semua sebab aku aktif sikit malam ni pergi jenguk-jenguk blog orang pada hari rabu..maka banyaklah terjumpa blogger-blogger ni post pasal wordless wednesday. jadi tanpa membuang masa aku pun tanya pak cik google pasal benda ni. lepas dapat jawapan yang meyakinkan aku pun menanam minat untuk post wordless wednesday jugak agar nampak up to date takdela kuno sangat kan..hehe..jadi dengan ini aku post wordless wednesday jugak tapi ada perkatan 'apakah' sekaligus menjadikan post aku jadi 'wordless wednesday with word'.

****

the end

p/s: nampak sangat wordless wednesday aku dah lari dari maksud sebenar kan? :-p

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com