Sunday, May 15, 2011

Sweet macam lollipop


Assalamualaikum

Pernah makan lollipop macam kat bawah ni?




kalau pernah mesti tahu rasa manis dia camna atau pernah tak orang puji..amboi manisnya dia hari ni..hah mungkin camtula rasa dia. takde kena mengena sangat pun dengan lollipop atau rasa manis just tadi sebab dah takde kerja sangat tengokla gambar-gambar lama time kat matrik dulu. sedar tak sedar dah 3 tahun tinggalkan matrik. tengok punya tengok bukan main banyak lagi gambar kat matrik. setiap sudut aku ambil gambar. yela baru teringat dulu aku ada kamera, sekarang dah taktau kamera tu kat mana memang tak kenang budi langsung habis guna terus tinggal. tak guna cerita lebih enjoy gambar-gambar aku time muda remaja ni..

selaku ahli kelab rekreasi pergi camping kat sg. sedim, kedah

hari-hari terakhir kat matrik

kami bestfriend : dari kiri mira, aku, nabila, dayah, sarina

A3T4

dengan miss yus

gambar paling feveret 

yang ni tak tau nak cakap pe..layan je..


banyak sangat gambar so aku pilih random je.gambar mana yang aku pilih kira lucky la ala-ala lucky draw gitu..hehe..kalau nak tengok balik camna kita time muda-muda dulu ambil la gambar. takde kamera beli la kalau dah kedekut sangat  tumpang kamera orang. citt macam perli diri sendiri pulak. A picture worth a thousand words..tata..:-)

p/s: teringat dulu kalau nak ambil gambar kena beli kodak dulu sekarang ni dah tak payah siap boleh view n delete lagi gambar yang tak cantik..sekarang ni ada orang beli kodak lagi tak?? ^_^

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com