Monday, May 30, 2011

Coming Home


Assalamualaikum

Pelik bila dah lama tak update blog, rasa jiwa blogger tu dah kurang..citt blogger ke??haha..taknak melalut banyak nanti idea hilang. aku sebenarnya baru balik rumah semalam habis je program kat u. jangan pelik bila aku cakap aku pergi program sukan sebab aku memang aktif sukan sebenarnya. paling aktif. bila ada perkatan paling tu maknanya korang kena terbalikkan maksudnya. 

kalau ikutkan hati taknak aku pergi training sukan tu tapi disebabkan komitmen dan jati diri yang kuat aku pun pergi juga itupun setelah mengambil kira semua manfaat dan risiko yang akan dihadapi kelak dan setelah percubaan balik kolej kali pertama tak menjadi..aish rasa loser bila memikirkan kejadian tersebut =_=

***
Habis je program kaki sakit nasib baik jalan tak kengkang. malu sehh bila orang tengok kalau jalan kengkang..haha..dalam program sukan tu ada acara bola sepak, futsal, hoki geladak, bola jaring, bola tampar, olahraga dan renang. kalau diikutkan aku tak masuk apa-apa tapi disebabkan salah satu acara tu tak cukup orang aku pun menjadi salah seorang atlet..jeng-jeng acara apa?? 

sebenarnya aku masuk renang..haha..sampai sekarang aku sendiri pun macam tak percaya yang aku masuk acara tu sebab sebelum ni aku memang tahap batu punya tak pandai langsung. bila time training renang aku mesti cabut. takut tak reti berenang. ada je alasan taknak pergi swimming pool. tapi sekarang aku paling suka berenang..sebab dah pandai..haha..thanks to coach alia..^_^

medal yang aku dapat renang 4x50m kuak dada perempuan Rotu Navy Sports Carnival 2011




p/s: tak terlambat rasanya nak ucapkan tahniah kat Palapes Laut UiTM sebab jadi johan dalam Program Karnival Sukan kali ke-9 2011 walaupun beza satu mata je dengan KD Sri Klang but what can I say UiTM is the best!!:-)



0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com