Sunday, April 17, 2011

Antara delima dan teratai


Assalamualaikum

Wah..rajin pulak aku update kan..2 hari sekali mungkin juga 3 hari sekali..itu yang kita tak tahu..yup bulan april ni aku asek sebut pasal update je tak lain dan tak bukan. sebelum cerita aku menjadi bubur (sesekali tukar la asek basi je..heh) baik aku cepat-cepat cerita kat blog, yela takut-takut mood berubah, mata jadi layu akibat oksigen tak masuk otak, tulang belakang merayu-rayu minta diluruskan dan suara gemersik setan katil minta didodoikan. haish sungguh besar dugaan!!

macam aku pernah cakap kat entry sebelum ni pasal party makan-makan ocean 12 (sebut party tau bukan jamuan agar nampak grand..hehe) dan betapa rajinnya aku membantu pn sabariah masak untuk party tu..jadi tak sah kalau takda adegan bergambar..mari tengok puas-puas gambar kami yang tak seberapa ni.. 


cik timah yang penat angkat periuk nasi dari teratai


dari sesi bergosip sambil tunggu orang lain datang sampaila sesi makan-makan..tengok sapa yang paling semangat pegang garpu nak makan..isk teruk betul..
cik penganjur yang duduk sorang time makan..dia cakap takut banyak suami alih-alih tempat..heh....yeke?



menu: kek, nasi goreng, mihun goreng dan air kiwi

habis je makan kami semua buat sesi mengenang kembali memori silam sepanjang kami bersama, tak lupa juga sesi bahan-membahan dan sesi bergelak ketawa mengenakan orang..selain tu ada juga ucapan dari cik penganjur dan bakal-bakal alumni Uitm..Finally..thanks cik penganjur atau nama manjanya kocek..lain kali buat lagi tapi sayangnya encik co a.k.a shiham tak dapat datang..dengar ceramah katanya alhamdulillah..tata dari cik datang makan..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com