Saturday, March 5, 2011

Hari Libur Sedunia

yep..ari ni ari sabtu..training takde..balik rumah pun tak..so ape yang aku buat ari ni??kejadian 4 pagi aku tak join..bukan taknak join tapi tak terbangun pulak..bukan salah sesape kan..hehe..maka ari ni dari pagi aku tak wat pe2 pun..selain mengemas katil sendiri, lipat baju sendiri dan buka lappy sendiri tengok email sendiri..sume aku buat untuk diri sendiri..yela kalau tak buat untuk diri sendiri sape lagi nak buat dak..??

waima lunch pun aku mintak rumet angkat aku yang belikan..haha..bukannye pe die yang tanye nak makan pe..aku pun tanpe segan silu mintak r die belikan..habes cite..hehe..sebenarnye aku de assignment tak??mestila ade..hidup sebagai seorg student tak pernah lari dari assignment..ce gtau aku student mane yang takde assignment..mesti takde kan..unless kalau die praktikal..ala kalau praktikal pun mesti de keje kan..takyah nak tipula (nada yakin gile..aku pun tak tau sebenarnye..hehe)..

sebagai student yang cemerlang aku rase takde mood nak wat keje..rase nak duk senang lenang je..hehe..tapi nanti aku yang parah keje tak siap..haha..berani wat berani tanggung!!..takpe2..petang ni je aku relax malam aku wat r keje..besela azam mmg hebat tapi tak pernah jadi..haha..tiap ari aku berazam nak berubah..jadi rajinla, taknak boros r n macam2 lagi..tapi sumenye hancuss..

ari ni jugak aku banyak bercakap 'benar' demi tidak mengantoikan diri sendiri..lagi sekali untuk diri sendiri..dengan itu aku mintak maap kat org yang mempercayai aku..huhu..tapi jangan salah anggap aku bukannye jahat ataupun penipu tegar..ari ni je kot itupun untuk menyelamatkan diri dari ditangkap dalam keadaaan yang mencurigai..hehe..haish..sampai sini jela update untuk ari sabtu yang boring..kang kalau aku sambung lagi mahu 2 3 page ni..haha..tata..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com