Tuesday, March 22, 2011

Bravo Zulu Dinner!!

Assalamualaikum

syukur kehadrat ilahi dengan limpah dan kurnianya dapat saya menulis di belog ini..haha skema pulak kan..fuhh..lamanya tak update blog ni..sejak tukar background n touch up2 sikit blog ni tak pernah buka dah..memang rajin kan..bukan malas sebenarnya tapi sibuk dengan study n dinner..huh..dinner??kalau sebut pasal dinner mesti kepala otak korang pikir yang dinner kat hotel kat dewan ke..yep betul ape yang ada kat otak korang tak perlu disangkal lagi..memang dinner kat hotel..

kalau di ikutkan ni dinner kedua yang pernah aku join sepanjang aku berumur 22 tahun ni..kalau tak di ikutkan pulak mestila da banyak kali aku dinner..apela takkan korang tak pernah makan malam a.k.a dinner??haha..kalau dinner yang first tu time matrik..aku datang makan, bergambar2 je tapi kali ni aku yang organise dinner tu..hurmm..memang banyak benda yang nak pikir..tempat kat mana, makan ape, nak buat budget camne n banyak lagi..

kitorang start plan dinner ni dari tahun lepas lagi dalam bulan 9 kalau tak silapla..memang lama..yela plan nak buat dinner grand kan..banyak cabaran n dugaan..tiba2 nak cancel, budget takdela, ramai taknak pegila..huh..memang siot bengang rasanya..tapi kami dengan jayanya mengatasi sume masalah..yeay!! sebelum tengok gambar2 dinner yang tak seberapa ni..mesti korang tertanya2 ape sumbangan aku kat dinner tu kan..??macam biasala sebagai student accounting jawatan yang selalu dilepaskan kat aku ialah bendahari..kalau nak tau lebih mengenai sejarah bendahari aku sila baca entry aku nih..



bersama rakan2..dari kiri sobo, aku, ecah n kak bel
tema masquarade elegance nite..so kena pakai topeng..ini...bukanlah topeng aku..hehe


merpati dua sejoli..rambut sangat cantek!!

aku (gambar terpaksa di edit demi mendapatkan kulit yang clean n clear..hehe)

ni batch aku..OCEAN 12..sumenya sangat bersedia..

stage yang simple but nice..betul tak??

meja sebelah aku..dari kiri tn andi, tira, tn dudi n pn amalina..p/s: tira nak peace ke nak wat pe tu?..hee

aku n partner aku..dinner ni wajib bawa partner..so aku tangkap muat jela bawa classmate aku..mulut sangat seksi..kalah angelina jolie!!


gambar ni aku tak edit tau..agaknya aku fotogenik kot..ahaks!!

king n queen of the night


gambar2 aku time dinner tak banyak pun..aku memang malas nak bangun dari kerusi untuk bersosial lagi2 penat sebab tengok dinner ni tak seperti yang dijangkakan..tapi takpe..aku sure sume orang enjoy cume cam besela takde benda yang perfect kat dunia ni kan..sekali lagi bravo zulu untuk sume yang menjayakan dinner nih..hurmm lagi satu aku just tak seronok sebab tak sempat nak posing banyak2 depan kamera..rase nak pakai balik dress dinner tu n amik gambar banyak2..haha..mengarut je kan..by the way dinner ni bagi pengalaman kat aku untuk menguruskan event yang besar satu hari nanti..insyaAllah..lastly you don't know what do you feel until you experience it..tata..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com