Friday, February 4, 2011

semangat edit blog

mengantuknye edit blog tapi semangat tu ade kn..yela dulu blog cantik (cantik gak la) pegi delete..kan sekarang kene wat balik sumenya, sebenarnye xberapa nak puas ati ngn design blog ni tapi boleh la sebab da malas sangat nak cari lain..takpe2 de mase boleh edit lagi. kene tido awal ni sebab esok nak pegi tampin rumah kawan tunang..wow kawan aku da nak tunang rase cam tak caye pulak, neway die pon dah lame kapel so elokla die tunang kate orang elakkan maksiat...insyaallah..aku bile lagi??haha..lambat lagi mr. right pon tak jumpe lagi..kite doakan la kawan aku ni bahagia sampai anak cucu..cukuplah sampai sini melalut..selamat malam..tata..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com