Tuesday, February 8, 2011

Kenapa aku berbelog?

mungkin de yang tertanya2 kenapa aku berbelog??rajinla pulak aku menulis dan memerah idea utk isi blog aku nih..sebenarnya bukan pe2 pun saje je suka2..nak tambah pendapatan mungkin??takla..takdela sampai ke situ..hehe..elaun n biasiswa aku pun tak abes lagi..kalau abes pun sebab aku memang kaki shopping n agak boros sedikit..sikit je tau..tak sampai tahap kritikal lagi..haha..mesti org pikir camtu kan wat blog sebab nak tambah income..yela skrg ramai blogger yang jadi jutawan..korg tau kan sape blogger yang jutawan sebab byk masuk paper kebelakangan ni..aku takdela nak sampai camtu..hehe..tapi kite mungkin satu ari nanti??haha..main2 je..aku nih banyak sangat idea n cite yang nak diceritakan n diluahkan tapi takde sape yang nak dengar..yela kawan2 aku yang aku salu pot pet kat dorg pun de keje lain gak kan..takkan nak dengar aku bebel je..so dengan create satu blog aku pun dapat meluahkan segalanya yang tak terluah..ade bende yang terpikir kat otak je tulis kat blog..kan senang tu tak payah nak tunggu orang siap sedia utk dengar cerita kite yang mungkin akan meloyakan tekak mereka..haha..bukanlah bermaksud utk mengenepikan org yang rajin mendengar atau suke mendengar masalah n cerite org lain tapi just untuk jalan alternative jika takde sape yang sudi..huhu..agak best jugak la berbelog ni..macam2 boleh cite..boleh letak gamba lagi..ahaks..aku sebenarnye suka bergamba cume malu je..haha..bajet betul!!so..takde pape pun entry ni just tulis utk menhilangkan rase boring dipetang hari..humm satu lagi..blog jugak boleh hilangkan rase boring tau..lastly..semoga esok lebih baik dari arini..erk..cam takde kene mengene..haha..takpela..hepi selalu..tata..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com