Saturday, February 5, 2011

Congrates tira!!

Finally, masa yang ditunggu2 dah tiba, kawan aku Nurathirah Azmi dah pun selamat ditunangkan semalam 4hb Feb 2011, tahniah sekali lagi..bukan pe ni first pegi rumah kawan tunang..excited!!haha..walaupun kami pusing2 sekitar shah alam sebelum jumpe highway ke JB dan masuk empat2 simpang di sempang ampat, kemudian pegi balai polis tanye kat mana kg tira tapi akhirnya kami selamat smpai rumah tira dalam pukul 11 atau 12..tak ingatla pukul bape, lupe nak tgk jam sebab pening + semangat.haha..hurmm..taknak cakap banyak..tengok dan renungkan gambar2 kami kat rumah tira time majlis tunang die..


 kami posing2 kat hantaran, boleh dikirakan wajib bergambar ngn hantaran bile g majlis org kawen atau tunang (aku rasela..tak tau la org lain)




 ni gamba org yang ditempah khas dari shah alam utk wat inai kat tgn tira..cantik tau corak inai ni..penat pikir nak wat camne..tapi tadaa inila hasilnya..



 ni pulak gamba aweks cun berangan cam die pulak yang tunang..tapi rase2 yang tgh tunduk tu paling cantik dan 'bersedia'..mungkin die malu..ahaks (sori pady)..hehe



 kami bersama pengantin..oopss..silap belum lagi pengantin tau..



 ahli majlis skodeng



ini die detik2 menjadi tunangan org



lastly..bergamba kenangan before balik


tu die gamba2 kami kat rumah tira..sikit je tak banyak pon..cantik tak kami?haha tak payah jawab, kami tau jawapannye..neway balik dari rumah tira ktorg pegi the mines jalan2..biasela org mude kan, tak sah kalau tak melencong tempat lain..aku n pady pegi tengok wayang the green hornet..lawak gak la cite die dan yang lain2 kocek, lala n yaya pegi karaoke..kami pegi ngn baju kurung tau!! ala2 perempuan melayu terakhir gitu..ahaks..lastly tahniah sekali lagi kat tira semoga bahagia sampai anak cucu..tata..:-)








0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com