Thursday, February 3, 2011

comeback

fuhhh..lame da tak berbelog ni..dulu de blog tapi malas nk tulis @ taip, takde idea, ditambahnya ngn busy training + assignment jadi delete atau dipendekkan cite hapuskan jela blog tu. dulu de gak la cita2 nk wat biznes gune blog, sebab mmg suke online shopping kt tenet..beli baju, beg tangan, purse waima bedak pon beli online kt tenet almaklumlah malas nk keluar so buka lappy, pasang tenet, surf shop kt web then klik je barang nk beli..kan senang tu, tak payah susah2 nak siap cantik2 ( mesti kene cantik2,jaga market..hehe),hidupkan enjin kerete, nak2 pulak kereta takde minyak kene isi dulu (duit lagi tu..isk2), sampai shopping kompleks cari parking pulak da bazir masa kt situ..sampai la nak bayar brg kene que panjang baru boleh bayar..huh..panjang pulak cite kan..by the way suka hati korg nk beli online atau beli offline (eh de pulak beli offline..haha) yang penting yang mana satu lagi senang..yela kita hidup ni kan sume nak senang..neway sampai sini dulu..tata..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com