Thursday, February 3, 2011

cakap tak serupa bikin

kat entry yang mula2 cakap pasal suka online shopping, padahal lepas tulis dan2 pegi shopping kat jusco..hahaha..tapi jangan salah anggap pulak, bukannye pe cari bahan2 nak wat kek, biasela kalau balik rumah dah takde keje lain selain menyepahkan dapur dgn mencuba resipi2 kek + biskut..tapi malangnye kebanyakan cubaan tak menjadi maknenye kat sini de yang jadi tau macam kek keju org putih ckp cheese cake, sebabnye wat kek tu la yang paling senang antara kek2 yang lain (bajettt)..berbalik pasal beli bahan2 kek kat jusco tadi, tak jumpe pon cari biskut tiramisu nak wat kek tiramisu yang femes tu (ehem..mintak2la jadi) tapi takpe gune biskut lain pon boleh sebenarnye tapi saje je ngade2 nak kuar boring duduk rumah katekan..haha..sekarang nak mulakan misi menyepahkan dapur..tata..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com