Monday, February 7, 2011

Bahagia bercuti

esok da mula kelas, maknenye ari ni da abes cuti..buku yang bawa balik rumah bajet nak wat assignment kat rumah..aku bawa balik kolej dalam keadaan yang sama..tiada perubahan, hurmm..camnila tiap2 cuti midsem ke, cuti hujung mgg ke bawa buku tapi tak pernah buka..menipula kalau tak pernah buka..de jugakla buka tapi tengok2 n wat sikit je..takde mood nak wat cutila katekan..haha..mmg hepi bile cuti tapi bile balik je pening kepala keje banyak tak siap kan..sape yang tak pening..pm pon pening kalau keje tak siap..huhu..jadi dari sinilah misi menyiapkan keje2 yang tertangguh bermula..kat situ baru sedar mak ai banyaknye keje aku!!huh..cuti bagai nak rak tapi satu keje sekolah pon tak siap..isk kat situ barula terdetik kat hati aku kene berubah ni..huhu cam azam tahun baru jekk??..
 

ni la rupenye meja study aku bile wat keje..paling tak bersepah kan

buku yang aku bace sampai pening2 tapi satu pon tak paham..tapi takpe aku bace lagi sampai paham..huhu

sambil menyelam minum air..mmg sedap..haha..sambil wat keje aku berfacebooking..mmg masuk kan pe yang aku bace..hampeh betul..

ni deretan buku2 aku part 6 ni sikit je..tapi assignment buku hijau yang tebal tu aku tak siap termasuklah buku yang ungu..'terbaik' dalila!!!

huh..korg mesti de yang camni jugak kan..tapi takpe jangan risau kita mesti berubah demi mase depan kite (cewahh nasihat org..huhu) lastly nasihat terakhir dari aku wat la keje anda jangan tangguh2..tak elok untuk student cam kite ni..nak2 pulak yang jenis suka tidur kat kelas..da la lecturer ajar kat depan tak dengar lepas tu balik tak study pulak..jangan camtu ye adik2..akhir kate success doesn't come to you,you go to it..tata..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com